Samstag, 10. Juli 2010

Bunte Sommer Bonbons / Színes nyári cukorkaVorgestern hat mir meine Tochter tatsächlich erlaubt diese Kette anzufertigen. Hoch lebe Noemi :)))
Whs. werde ich nicht mehr so oft etwas Neues zeigen können, aber ich hoffe das langsam auch die Lust wieder kommt.
---------
Tegnap elött sikerült befejezenem egy horgolmányt, ami egyben az első is a lányom születése óta. Igyekszem megint felzárkozni, de időm sajnos nincs már annyi mint annak előtte és valahogy a kedvem is kicsit megcsappant. Remélem azért ez csak egy kisebb, rövidebb mélypont most, ami hamarosan tova száll!

Kommentare:

 1. Nagyon szép lett! Majd biztosan lesz újra időd meg kedved, most csak foglalkozz a kis tündérkéddel!

  AntwortenLöschen
 2. Egyet értek Lizával!Majd visszajön a kedv)Most csak törődj a picuriddal:)Amúgy nagyon szép a szetted!

  AntwortenLöschen
 3. Most természetesen a baba - aki egyébként bűbájos - mindenek előtt és felett, és ha a "mélyponton" ilyen gyönyörűséget készítesz, mi várható, ha majd kilábalsz belőle?

  AntwortenLöschen
 4. Nagyon szép lett a szetted!!! Az alkotási kedv hiánya ilyenkor természetes, de ne aggódj miatta, visszajön, amint itt lesz az ideje. :-)

  AntwortenLöschen
 5. Genieße die Zeit, sowohl die mit Deiner Tochter als auch die mit den Perlen... und sag mir bitte, wo Du diese fantastische Perlenmischung herbekommen hast!
  Liebe Grüße Barbara

  AntwortenLöschen
 6. Nagyon jó lett. Én is most barátkozom a horgolással, de még nem mertem belevágni "minta nélküli" darabba, mert még nagyon kell a sorvezető.
  Igaz, most elsősorban a baba foglalja le a napjaidat, és ezt az időszakot én sem cseréltem volna el semmiért, de azért jó, hogy közben gyöngyözöl is!

  AntwortenLöschen
 7. Gyönyörű a "horgolmányod"!De a kislányod még gyönyörűbb!!!Nagyon sok boldogságot hozzá!Gyöngyözni,meg késöbb majd több időd lesz.

  AntwortenLöschen
 8. Húúú, Márta, milyen színek!!! Csodás!

  AntwortenLöschen