Sonntag, 11. Oktober 2009

Türkisch gehäkelt Nr.3/ Török horgolt ismétDieses Armband habe ich schon früher gemacht, aber leider bin ich in ein Kreativitätsloch gefallen und habe mein Blog dadurch total vernachlässigt. Ich hatte einfach keine Lust mehr. Na ja Lust habe ich immer noch nicht so gross, aber wenigstens zeige ich euch mein letztes Werk. Vielen herzlichen Dank für eure Geduld und euer Verständnis!
------
Kedves Olvasóim!
Az utóbbi időben egy kicsit kifogytam a kreativitásból. Ezt észrevehettétek abból, hogy eléggé elhanyagoltam a blogom és a barangolásom a ti blogjaitokban, amit nagyon sajnálok és igyekezni fogok pótolni. Ez a karkötő még valamikor szeptemberben készült, de csak most jutottam odáig, hogy megmutassam nektek. Remélem hamarosan visszajön a kedvem és akkor újult erővel belevetem magam az ékszergyártásba. Köszönöm türelmeteket és megértéseteket!

Kommentare:

 1. Aranyos és üde ez a kari! -
  Az alkotói válság engem is ki szokott ütni időnként, de ha "fertőzött" vagy előbb-utóbb úgyis visszatér a kedved))) várunk!)))

  AntwortenLöschen
 2. Örülök, hogy újra visszatértél, remélem minden rendben!

  AntwortenLöschen
 3. Nagyon tetszik! Szerintem mindenkinél aki alkot, vannak hullámvölgyek. És a lent után mindig a felfele következik (:-)))!

  AntwortenLöschen